Avery Cyrus er måske den nye TikTok -berømthed

Foto: Shutterstock.

Skabere optræder på TikTok næsten hver dag, og Avery Cyrus er et af ikonerne i LGBTQ+-fællesskabet, er hun i familie med Miley Cyrus?

 

Selvom hendes konto først blev lanceret i juli 2019, er Averys fanskare vokset hurtigt til næsten 8 millioner. Det kan skyldes, at Averys indhold er lidt anderledes end hendes sædvanlige danse og trends.

Er Avery tilknyttet Miley Cyrus?

Averys sociale medier Det virker måske ikke sådan, hvis man ser på hendes regnskaber, men Page Six rapporterer, at der ikke er nogen familieforbindelse mellem Avery og Miley, hendes Cyrus. Faktisk er Averys rigtige navn Blanchard.

Med deres aliasser er det forståeligt, at fans måske tror, ​​at stjernerne er beslægtede, og jeg må sige, at der er nogle ligheder.

Cyrus er et ret almindeligt efternavn, især i underholdningsindustrien. Mens nogle måske tror, ​​at Avery startede med Cyrus-familien, har hun samlet sine egne følgere.

Avery er enormt populær på sin TikTok, men hun er en uafhængig skaber og har ingen tilknytning til store  TikTok-navne som Hype House.

Avery blev for nyligt knyttet til JoJo Siwa . Hun åbner op om sit forhold til sjov kunst og håndværk. Hun nyder projekter, læbesynkroniseringsvideoer og andet kreativt indhold. Star er kun 22 år gammel og fokuserer sit indhold på LGBTQ+-relaterede problemer og tendenser.

Uden for TikTok har hun en stor tilhængerskare på sin Instagram og sin YouTube-kanal.

Mange af hendes YouTube-videoer handler om hendes seksualitet, og hun taler ærligt om det og fremhæver andre LGBTQ-skabere, som hendes fanbase kan følge.

Hun har samlet millioner af følgere, så hun kender tydeligvis sig selv og ved, hvad hendes publikum kan lide.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk