‘Aquaman’-skuespiller kalder superheltefilm “Klovnarbejde”

Aquaman. Foto: Shutterstock.

Der har været megen debat i de senere år om “relevansen” af superheltefilm.

 

Mest bemærkelsesværdigt sagde Martin Scorsese, at Marvel-film var “ikke film”, mens instruktørerne Francis Ford Coppola og David Cronenberg lancerede lignende angreb på superhelte-blockbusters. En Aquaman-skuespiller sammenlignede det at være i en superheltefilm med at være en “klovn”.

Skuespilleren Yahya Abdul i hans Mateen II spillede Manta i Aquaman 2018 og skal gentage rollen i den kommende efterfølger. Han satte sig for nylig sammen med Vulture for at forklare, hvordan hans tilgang til at tackle DC-film er anderledes end at arbejde med instruktører som Aaron Sorkin på film som Trials of Chicago 7.

Abdul-Mateen sagde: “Alt burde handle om at finde sandheden. Men nogle gange har du brug for at vide, hvilke film og genrer du er i. Sådan noget som Aquaman, det er klovnens job. Aquaman er ikke en prøvelse af Chicago 7. du skal overvinde dig selv.

“For at overleve og få succes, så spil dette spil og fortæl publikum, instruktøren eller dig selv: ‘Wow, det havde jeg ikke forventet, du forventer. Selvfølgelig, arbejder jeg på en DC-film.’ Jeg kan forestille mig, at det ville kræve en lidt anden tilgang, men “klovnearbejde” er et stærkt ord. Det bliver interessant at se, hvordan det kommer til at se ud med DC- og Marvel-skuespillere.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk