Ant-Man 3 ændrer MCU “permanent”

Foto: Shutterstock.

“Det er fantastisk for os at have Scott Lang i centrum af denne forandring.”

 

Plottet i den næste Ant-Man-film er sat til “permanent at ændre” Marvel Cinematic Universe. Det afslører instruktør Peyton Reed.

Dette er en spændende tid at være Marvel-fan, med den nylige annoncering af alle de kommende film og TV-shows i MCU Phase 5, startende med Ant-Man og The Wasp: Quantumania.

I et interview med Access Hollywood på San Diego Comic Con optrådte Reed sammen med Paul Rudd, der spiller den berømte Ant-Man/Scott Lang, og gav en opdatering om, hvad fans kan forvente at ville kunne se i den næste film.

“Udgivelsen af ​​fase 5 er virkelig spændende for os, fordi det er den tredje Ant-Man-film, i denne trilogi. Men det, der sker i denne film, kommer til at ændre Vu. Marvel Cinematic Universe for altid,” sagde Reed.

“Det er fantastisk for os at have Scott Lang i centrum af denne forandring.”

Sjovt at spille en almindelig fyr

“Det er sjovt at spille en almindelig fyr, der er kastet ud i disse ekstraordinære omstændigheder, og en fyr, der virker lidt i modstrid med at være en superhelt.

“At prøve at spille baglæns,og lave skøre ting er en rigtig sjov udfordring, og det er sjovt at gøre hele tiden. i den næste film”.

“Der er en masse sjov i vente for alle, og nogle overraskende ansigter kan dukke op i kvanteriget.”

Vi er spændte!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk