Anna Faris: Ivan Reitman slog mig bagi på filmsettet

Anna Faris. Foto: Shutterstock.

Anna Faris hævder, at den afdøde instruktør Ivan Reitman slog hende bagi på optagelserne til en film.

 

Skuespillerinden The Scary Movie hævdede, at en instruktør engang upassende rørte hende på sættet til en af ​​hendes film tidligt i #MeToo-bevægelsen i 2017.

I det seneste afsnit af hendes Unqualified-podcast hævdede hun, at det var instruktøren af ​ My Super Ex- Kæreste, der døde i februar i en alder af 75 år.

“På den ene side var det ingenting, min numse har det fint. På den anden side havde jeg omkring 30 mennesker omkring mig, og jeg tror, ​​de forventede, at jeg skulle gøre noget, men det gjorde jeg ikke,” huskede hun.

Den 45-årige mødte også op til sættet af kampsekvensen omkring 20 minutter for sent på grund af, at hendes frisør dryppede paryklim på hendes kostume. Han hævdede at have råbt af hende foran sig.

“En af de sværeste filmiske oplevelser for mig var at arbejde med Ivan Reitman, ideen om at lave komedie under dette terrorregime. Han var skrigende. Han generede nogen hver dag, og på min første dag var det mig,” begyndte hun. Det føles som at være midt i en oplyst gade. Dette er en natoptagelse, og Ivan svigtede mig bare.

“Jeg følte mig vred, såret, ydmyget og forsøgte at forsvare mig selv. Til sidst sagde jeg: ‘Har nogen fortalt mig, hvad der skete?'” og gik bag kameraet.

I oktober 2017 genopfriskede hun hændelsen i sin podcast, hvor hun sagde: “Alt, hvad jeg kunne gøre, var at grine. “

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk