Angelina Jolies tidligere livvagt tvunget til at spille farrolle

Angelina Jolie. Foto: Shutterstock.

Brad Pitt og Angelina Jolie krævede efter sigende meget af deres livvagter, og et krav tvang en livvagt til at holde op.

 

For dem, der ikke ved det, har den tidligere sikkerhedschef Mark “Billy” Billingham arbejdet med parret i mindre end 18 måneder og er ifølge The Sun det “bedste, han nogensinde har gjort.” Arbejdet beskrives samttidig som en af ​​de “svære opgaver”.

Han har tidligere arbejdet i British Special Air Service (SAS) i næsten 27 år og mener at tiden i millitæret gjorde ham perfekt forberedt på, hvad han skulle yde

Lavt niveau af sund fornuft

Den tidligere sikkerhedschef fortæller, at parret og deres børn var “klart mangelfulde” og havde et “lavt niveau af sund fornuft.”

Han fortalte om sine tanker om situationen

“De er ikke dumme, men på grund af den verden, de lever i, har de ikke fornemmelse for det virkelige liv. Jeg syntes, det var sjovt.”

Alt dette fik Billy til at sige: “Jeg havde ikke et privatliv. Jeg var udmattet. Jeg mistede retningen i mit familieliv.”

I et interview sagde Billy: “Angie og Brad bekymrer sig meget om, hvem der kommer tæt på deres børn. Det var tydeligt fra starten, at vores kemi var fantastisk, og de stolede på, at jeg var deres børn.” far.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk