Alt, hvad vi ved om Beyoncés næste album, Renaissance

Er det for tidligt at annoncere det bedste nye album i 2022? Måske er det det, men nu, hvor Beyoncé officielt har signaleret, at hun vender tilbage til æteren, kan vi alle vædde med gode penge på, at B7 vil toppe hitlisterne inden for få timer efter faldet – og alle de bedste lister, der følger.

I modsætning til hendes tidligere overraskelsesalbumudgivelser tillod Queen B fans at spænde bæltet lidt tidligt ved at dele udgivelsesdatoen for hendes næste plade, Renaissance: 29. juli. Nedenfor er alt, hvad vi ved om nyhederne, der rører Beyhive op

Tilgængeligt for streaming den 29. juli

Albummet vil være tilgængeligt til at streame på Tidal, Apple Music, Amazon Music og Spotify den 29. juli, selvom det nøjagtige tidspunkt for frigivelsen er usikkert. Superfans kan også købe et af fire æskesæt, som inkluderer en dekorativ æske, T-shirt og cd af renæssance. (Ja, de eksisterer stadig.)

Ifølge The Hollywood Reporter “antyder” flere rapporter, at den nye udgivelse vil indeholde 16 numre og være et album i flere dele, givet “Act I”-titlen knyttet til annonceringen.

Andre rapporter tyder på, at albummet vil indeholde Beyoncés elskede blanding af hiphop, R&B og disco. I sin coverhistorie for britiske Vogue fra juni 2022 blev Beyoncé kun citeret to gange – og aldrig om sin kommende musik – men forfatteren og EIC Edward Enniful havde en chance for at høre Renaissance og beskrev projektet som sådan:

“Øjeblikkeligt rammer en mur af lyd mig. Svævende vokal og voldsomme beats kombineres, og på et splitsekund bliver jeg transporteret tilbage til min ungdoms klubber. Jeg vil gerne rejse mig og begynde at kaste bevægelser. Det er musik, jeg elsker til min kerne. Musik, der får dig til at rejse dig, som vender dit sind til kulturer og subkulturer, til vores folk fortid og nutid, musik, der vil forene så mange på dansegulvet, musik, der rører din sjæl. Som altid med Beyoncé handler det om hensigten. Jeg læner mig tilbage efter bølgen og absorberer det hele.”

Få timer efter det britiske Vogue-indslag landede, rapporterede Variety, at “en kilde, der er bekendt med projektet” havde mere indsigt at dele. Tilsyneladende vil Renaissance byde på “både danse- og country-lænkede numre” og inkludere sangskrivningskreditter fra Ryan Tedder, der skrev Beyoncés tidligere hit “Halo” og Raphael Saadiq.

Hvad er numrene på Renaissance? Ingen ved det endnu, men vi håber på annonceringen af ​​mindst ét ​​Blue Ivy-samarbejde. Hun er nu en Grammy-vinder ligesom sin mor, trods alt!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk