Adrian Dunbar opfordrer til parlamentsvalg i Storbritannien ‘så hurtigt som muligt’

Foto: Shutterstock.

Line Of Duty-stjernen Adrian Dunbar har sagt, at han mener, at der bør afholdes parlamentsvalg i Storbritannien “så hurtigt som muligt”, fordi der er “mangel på lederskab”.

 

Skuespilleren (64) sagde, at han ønskede at slippe af med den nuværende konservative regering, som omfatter den nyudnævnte britiske premierminister Liz Truss og finansminister Kwasi Kwarteng.

Da han blev spurgt på ITV’s Good Morning Britain, om han synes, der burde være et parlamentsvalg, sagde Dunbar: “Så hurtigt som muligt, ja.

“Fordi jeg synes, der er mangel på lederskab i landet i øjeblikket, er de en sjuskede flok mennesker. Jeg synes, vi skal skille os af med dem.”

Han tilføjede i spøg: “Jeg tror, ​​du vil opdage, at den britiske offentlighed ved næste valg er klogere, end du tror.”

Dunbars kommentarer kommer, efter at den britiske regering stod over for ydmygelsen af ​​en U-vending på indkomstskattelettelser for de højest indtjenende.

Da han talte om sin Line Of Duty-karakter, superintendent Ted Hastings, der brugte sociale medier til at dele sine syn på politik, sagde Dunbar: “Satire. Hvor ville vi være uden det, ikke mere. Jeg ville ønske, at Spitting Image ville komme tilbage, det er en god idé, ikke?”

Skuespilleren krydser fingre for, at der kommer endnu en sæson af politidramaet.

Dunbar roste også forfatteren Frances O’Connor, mens han talte om sin nye rolle som seksualundervisningsstjerne Emma Mackeys far på skærmen i en film om forfatteren Emily Brontë.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk