Adele advarede Jennifer Lawrence mod at lave sci-fi-film

Foto: Shutterstock.

Jennifer Lawrence har altid været åben omkring sin karriere og berømmelse. I et nyt interview indrømmer hun, at hun ikke skulle have lavet netop denne film.

 

Jennifer Lawrence gjorde hende til en kæmpe stjerne i fantasyfilmserien The Hunger Games, og vandt en Oscar i en alder af 22. Senere var hun ærlig om sine kampe med berømmelse .Hun indrømmer også, at hun ikke altid har truffet de bedste valg, når det kommer til filmprojekter.

I et nyt interview med New York Times er Lawrence ikke så ærlig.  Mens hun filmede den anmelderroste filmserie, vandt Lawrence en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for sin playbook Lining Her Silver. Hun blev nomineret for sin birolle i American Her Hustle. Men fra 2014 har hun haft en række fiaskoer: Serena var 16 % på Rotten Tomatoes, 47 % på X-Men Apocalypse og 30 % på Passengers.

Lawrence sagde i et nyt interview: “Da hun forlod Hunger Games-serien i midten af ​​tyverne og gik videre til mindre godt modtagende film, kunne hun mærke sine fans forfærdelse. Du er her, fordi du er her, og Jeg er her, fordi du er her. Vent et øjeblik, hvem besluttede, at dette var en god film?”

På spørgsmålet om, hvorvidt der var en bestemt film, der fik hende til at føle sådan, svarer Lawrence. “Jeg tror, ​​hun er en passager,” fremhæver hun sin lorte sci-fi-film fra 2016 med Chris Pratt i hovedrollen. “Adele sagde stop! Hun sagde: “Rumfilm føles som en ny vampyrfilm. Jeg skulle have lyttet til hende.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk