5 spændende, actionfyldte film man skal se efter Top Gun: Maverick

Foto: Shutterstock.

Fra et par Tom Cruise cokers til klassisk action i 35.000 fod.

 

Selvom billetsalget i biograferne stadig er godt, hvor der tjenes omkring en million om dagen på det amerikanske billetsalg, er Top Gun: Maverick lige så dominerende, som den var, da den udkom i maj. Jeg er ikke stolt af mit køn. Det er selvfølgelig normalt. De fleste film vil være glade i løbet af anstændige tre uger, men Tom Cruises skyhøje øjeblikkelige klassiker brøler stadig og henter fans og penge undervejs.

Der er ingen måde, han har forladt. Top Gun 2, så jeg vil ikke svigte ham, men andre mennesker vil måske vende deres opmærksomhed mod en eller hans to film. For at være ærlig har Maverick sikkert set ham over 30 gange. Eller er det bare os?

I så fald er her GQs guide til de bedste film at se, hvis du kan lide Top Gun: Maverick. Dette er måske ikke den første film, du ville forvente at se på denne liste, men det giver meget mening. For det første er det den såkaldte Legacy Quell, eller den alternative efterfølger til den årtier lange serie af populære film.

Endnu vigtigere var det, at Maverick-instruktøren Joseph Kosinski, et af de actionfyldte visitkort, der fik ham i instruktørstolen til Top Gun-efterfølgeren, var ved roret.

Jeff Bridges Su og Bruce Boxleitner vender tilbage fra den første omgang for at introducere Garrett Hedlund til franchisen som Sam, søn af Bridges’ første hovedperson.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk