Tre fede gratis apps til bilisten

Foto: Shutterstock.

Apps er blevet en integreret del af vores hverdag, og der findes apps til alle formål – også til bilturen. Vi kigger på tre gratis apps der kan gøre livet lidt lettere for dig som bilist.

 

Waze – fællesskabsbaseret navigation

Waze adskiller sig markant fra andre navigationssystemer, for det er i høj grad baseret på det input der kommer fra alle der bruger Waze.

Selve kortet kommer fra Google, og det samme gør en del af trafikinformationen. Men brugerne rapporterer automatisk hvordan trafiksituationen er. Derudover kan du som bruger give informationer om alt lige fra vejarbejde og ulykker, til parkerede biler og spærrede veje.

Autodoc

Hvis du hører til blandt dem der pusler om bilen selv, lige fra småreparationer til de større operationer, så ved du også godt, at du skal bruge forskellige bildele til din bil.

Personligt så ringer jeg rundt til værksteder og forhandlere for at finde ud af, hvad jeg skal bruge – men der er faktisk en lettere vej. App’en Autodoc er en app der ikke alene kan finde de dele til din bil, du kan også købe dem med et enkelt klik.

ParKing

Ved du altid hvor du har parkeret din bil? Personligt så render jeg ofte rundt og leder efter den, hvis jeg parkerer et sted jeg ikke lige er vant til. F.eks. på en større parkeringsplads eller hvis jeg er på besøg i en by jeg ikke lige er vant til at komme i.

Jeg render ofte rundt og leder efter min bil, og det er hamrende irriterende. Men med ParKing kan du let finde din bil – du skal bare lige huske at markere det i app’en, når du parkerer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk