Surface Duo 2 er angiveligt indstillet til at få Android 12L-opdatering

Foto: Shutterstock.

Tilbage i marts annoncerede og bekræftede Google, at Android 12L ville komme til Surface Duo senere på året. Og nu ser det ud til, at vi nærmer os frigivelsen.

 

Zac Bowden, som normalt er en pålidelig kilde, når det kommer til Surface-hardware, var enig og bemærkede, at Microsoft er i de sidste faser, og en udgivelse forventes i løbet af de kommende uger.

Bodens kontakter siger, at der ikke er planlagt nogen hardware-efterfølger til Duo 2 i år, men mange siger, at i det mindste nogle af Android 12L kommer på nuværende enheder til efteråret. Blandt dem er “redesignet med ‘Fluent’-elementer inspireret af Windows 11,” inklusive Indstillinger-appen, meddelelsesskygge og Microsoft Launcher-aktivitetsfeed. I modsætning til tidligere versioner vil Microsoft angiveligt bringe sit eget flydende designsprog til Android.

Derudover forventes både slørede overflader og effekter at være til stede i hele operativsystemet.

Derudover kan brugere forvente jævnere animationer, når de åbner og lukker apps med gestusnavigation. I denne særlige opdatering ligner nogle funktionsopdateringer og forbedringer dem, der findes på Windows-pc’er.

For eksempel afspejler panelet hurtige indstillinger for Android-meddelelseslinjen panelet Hurtige indstillinger for Android-meddelelseslinjen. Ifølge rapporten kan brugere vælge og anvende systemaccentfarver baseret på baggrundssættets fremtrædende farver, ligesom de gør i Windows.

Der er også en ny integreret “Pen Menu”, der minder meget om Windows 11’s Pen Menu, idet den vises, når du trykker på knappen øverst på Surface Slim Pen 2. Du kan også tilpasse den til din smag og tilføje genveje til dine installerede apps.

Opdateringen inkluderer også en ny Duo Connect-tilstand til virksomhedskunder designet til at give en “kontinuums lignende oplevelse”, når den er forbundet til større eksterne skærme, der drives af Windows 365 Cloud PC-tjenesten.

Det siges, at det dog endnu ikke er klart, om denne funktion vil være tilgængelig, efter at denne opdatering er sendt, eller om den vil blive rullet ud senere.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk