Sonos har introduceret Sonos Sub Mini

GadgetsBoy/YouTube

Den nye mini subwoofer fra lydgiganten leverer en god og fyldig bas til mindre rum.

 

Sub Mini kan prale af dobbelte force-annullerende basenheder, som Sonos sagde genererer dyb, dynamisk lav ende, mens den minimerer buzz, raslen eller forvrængning. Den har dobbelte 6-tommer bashøjttalere, der vender indad for en kraft-annullerende effekt. Det forseglede kabinet, sagde Sonos, neutraliserer også forvrængning og forbedrer basgengivelsen.

Sonos benytter NFC til at gøre processen nem og det fungerer upåklageligt. Når først Sub Mini er koblet på systemet og opdateret, kan man vælge hvilke højttalere eller grupper, den skal fungere sammen med.

Men der er en ethernet-port, hvis du foretrækker det. Du kan også styre sub’en i Sonos-appen, som er standard nu for alle Sonos’ produkter. Den kan prale af TruePlay, som måler, hvordan lyd reflekteres fra vægge, møbler og andre overflader i et rum, og derefter tuner din Sonos-enhed for at sikre, at den lyder godt i netop dit værelse.

Kan kobles med alle Sonos produkter

Subwooferen er lavet til mindre rum op til 40 kvadratmeter. Den er naturligvis skræddersyet til at spille sammen med de små lydbarer Sonos Beam og Sonos Ray. Der er dog ikke nogen begrænsning på, hvilke Sonos-produkter den kan kobles sammen med. Sonos Arc, Ikea Symfonisk-produkterne, ja, selv Sonos Amp virker den med.

Den vejer 6,35 kg og måler 230 mm x 305 mm x 305 mm.

Sonos Sub Mini fås i sort eller hvid, og prisen er 3.749 kr.

Den vil være tilgængelig fra den 6. oktober.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk