Samsung sigter mod at sælge 10 millioner foldbare smartphones i 2022

Samsung Z Flip og Z fold. Foto: Shutterstock

Den sydkoreanske teknologigigants mål er at få foldbare smartphones til at stå for over halvdelen af de premium-smartphones, den sælger i 2025, siger virksomhedens mobilpræsident.

 

Samsung sigter mod at sælge over 10 millioner enheder af foldbare smartphones i år, sagde virksomhedens mobile præsident efter afsløringen af de nye Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 telefoner.

Den sydkoreanske teknologigigants mål er at få foldbare smartphones til at stå for over halvdelen af de premium-smartphones, den sælger i 2025, sagde TM Roh, leder af Samsungs MX Business på en pressekonference med det sydkoreanske medie efter deres Unpacked-begivenhed, hvor virksomheden også afsløret nye wearables Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro samt Buds 2 Pro-øretelefonerne.

Samsung fokuserede på at “perfektere” den foldbare formel i forberedelsen til Z Fold 4 og Z Flip 4 og styrkede anvendeligheden af punkter, som kun formfaktoren kan tilbyde, sagde Roh.

128GB-modellerne af telefonerne har priser fra henholdsvis 8.699 kroner (Z Flip4) og 13.999 kroner (Z Fold4), mere eller mindre samme priser som forgængerne fra sidste år.

Samsungs præsident sagde, at disse priser var sat til at gøre foldbare telefoner mainstream og tilgængelige for forbrugerne på trods af det pres, virksomheden står over for fra den nuværende stigning i råvareomkostninger, forsyningskædeproblemer og inflation.

Intet forsyningsproblem

Roh understregede, at når det kommer til Z Fold 4 og Z Flip 4, sikrede virksomheden en tilstrækkelig mængde komponenter, så der ikke vil være nogen forsyningsproblem.

Den samlede mangel på komponenter var på sit højeste sidste år, men aftager hurtigt på nuværende tidspunkt, og Samsung forventer, at problemet bliver løst næste år, sagde præsidenten.

Med hensyn til, hvad virksomheden mener, er benchmarken for, at foldbare smartphones er blevet mainstream, sagde Roh, at dette var, når et økosystem dannes omkring foldbare smartphones understøttet af forbrugernes tillid og brugervenlighed. Dette var vigtigere end absolutte salgstal og startede med Z Fold 3- og Z Flip 3-modellerne sidste år og vil fortsætte med Z Fold 4 og Z Flip 4, sagde han.

Mens det globale smartphonemarked forventes at falde i år, er efterspørgslen efter premium smartphones fortsat høj på udviklede markeder, sagde Samsungs præsident.

Samsung vil arbejde på at øge sin markedsandel i premiumsegmentet gennem de nye Z Fold 4 og Z Flip 4, sagde Roh.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk