Opdatering af Windows 11 til nye versioner kan snart være hurtigere på nye enheder

Foto: Shutterstock.

Microsoft udgav en forhåndsvisning opdatering til Windows 11 den 21. juli, der inkluderer ny funktionalitet til at forbedre opdateringsprocessen på nye Windows 11-enheder.

 

Opdatering Funktionaliteten, som KB5015882 indeholder, vil finde vej til den kumulative august-opdatering til Windows 11-operativsystemet. Forhåndsvisning opdateringer kan downloades og installeres tidligt til testformål eller for at løse alvorlige problemer. Generelt set bør forhåndsvisning opdateringer ikke installeres på de fleste Windows 11-enheder.

Microsoft viser ændringerne på deres supportwebsted. Begge beskrivelser mangler klarhed, men mere om det senere.

Ny! Giver dig mulighed for at opdatere til en nyere Windows 11-version ved den allerførste opstart af Windows, hvis din enhed er kvalificeret.

Her er det, hvor det bliver uklart: Microsoft afslører, at dette er en mulighed, men afslører ikke, hvornår indstillingen vises under OOBE. Det er uklart, om den nye funktion er begrænset til visse typer opdateringer. Vil det foreslå at installere mindre opdateringer, kumulative opdateringer eller kun funktionsopdateringer?

Kumulative opdateringer ser ud til at være det mest logiske valg for denne nye opdateringsadfærd, men dette er endnu ikke blevet bekræftet af Microsoft.

Afsluttende ord

Windows kører automatisk tjek for opdateringer og informerer brugerne om disse. Den nye oplevelse er designet til at sikre, at brugere får mulighed for at køre en nyere version af Windows 11-operativsystemet på deres enheder ved første kørsel. Det fremskynder installationen af ​​kritiske sikkerhedsopdateringer også på disse systemer, forudsat at brugeren accepterer download og installation af opdateringer under out-of-box-oplevelsen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk