Ny og lettere PS5-model på trapperne

PS5. Foto: Shutterstock.

Sony bekræfter PlayStation 5-prisstigning.

 

En ny PlayStation 5-model ser ud til at blive frigivet af Sony med det formål at gøre konsollen lettere end den originale lanceringskonsol.

Som set af Press Start, kommer nye modeller af CFI-1202A (dis konsol) og CFI-1202B (digital konsol) på de australske butikshylder.

PS5-diskkonsollen vejede 600 gram mindre end originalen med 3,9 kg, og den digitale 500 gram mindre med 3,4 kg.

Dette er den anden overhaling, siden PS5 blev lanceret i november 2020, og den har tabt sig, sandsynligvis på grund af forskellige interne dele. Dener beregnet til at være lige så tung, som da den blev frigivet.

Sony har ikke givet en tidsramme for, hvornår disse modeller kommer til USA, Europa og andre steder.

I sidste uge bekræftede Sony, at PS5 vil se prisstigninger i de fleste større regioner uden for USA. Den nye standard RRP for diskkonsoller er $499,99 (3720 danske kroner), mens digitale konsoller i øjeblikket koster $399,99 (2975 danske kroner).

Det er uklart, hvornår dette træder i kraft.

“Det globale økonomiske miljø er en udfordring, som mange mennesker rundt om i verden uden tvivl oplever, forklarer Jim Ryan, præsident og administrerende direktør for Sony Interactive Entertainment på det tidspunkt.

“Baseret på disse vanskelige økonomiske forhold hæver SIE den vejledende udsalgspris (MSRP) for PlayStation 5 på udvalgte markeder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA), Asia Pacific (APAC) og Latinamerika (LATAM). ) og Canada, ingen prisstigning i USA.”

Tidligere i år registrerede Sony en ny PS5-model i Japan, så det er sandsynligt, at denne bliver set på som at få et “hardware-redesign”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk