Motorola afslører tre nye smartphones til det europæiske marked

Foto: Shutterstock

Motorolas nye Edge 30 Ultra (international udgivelse til Moto X30 Pro), Edge 30 Neo og Edge 30 fusion er nu til salg i Europa.

 

Motorola afslørede tre nye og spændende Android-smartphones ved en særlig begivenhed, der fandt sted den 8. september i Milano, Italien. Efter den (temmelig) nylige lancering af den nye Edge 30, annonceret den 18. august, gik rygterne om, at andre nye Edge-telefoner var på vej, og nu ved vi, at det er sandt.

De smartphones, Motorola afslørede denne aften, er Edge 30 Ultra, Edge 30 Fusion og Edge 30 Neo. I det følgende tager vi et kig på de to mindste, hvor design, farver og en overkommelig pris er i fokus. Du kan læse mere om flagskibet Edge 30 Ultra her.

Motorola Edge 30 Fusion

Den ene smartphone, Motorola afslørede, er Edge 30 Fusion. Med deres ord er denne telefon i “skæringspunktet mellem ydeevne og skønhed.” Den ser lige så smuk ud som Edge 30 Ultra, og selvom den kommer til en tilgængelig pris, har den stadig premium-funktioner og solid hardware.

Edge 30 Fusion er baseret på Snapdragon 888+ mobilplatformen og nyder godt af 8 GB RAM og kan udstyres med enten 128 eller 256 GB flash-lagerplads. Kameraerne er også ganske dygtige: Det vigtigste bruger en 50 MP-sensor, har OIS (Optical Image Stabilization) og Omni PDAF.

Sidstnævnte er en teknologi, der gør det muligt for kameraet at bruge 100 % af pixels til fokusering, både vandret og lodret, hvilket betyder hurtigere og mere præcis ydeevne i ethvert lys. Oven i det får vi også et 13 MP ultravid + makroobjektiv på bagsiden af telefonen og et kapabelt 32 MP selfie-kamera på forsiden.

Skærmen er en 6,55” pOLED, der kan vise over 1 milliard farver, ligesom Edge 30 Ultra. Dens opløsning er FHD+ (pixeltæthed på 402 PPI), den understøtter HDR, opdateringshastigheden er høje 144Hz, og den maksimale lysstyrke når 1100 nits. Et fint touch fra Motorola er, at mens du placerer telefonen med forsiden nedad, lyser kun kanterne af skærmen op, når du får en notifikation.

Et andet nøgleaspekt ved Motorola Edge 30 Fusion er dens hurtige opladningsydelse: Kompatibel med virksomhedens 68 Watt TurboPower hurtigopladningsstandard, vil 4400 mAh-batteriet have strøm nok til dagen (12 timer) på cirka 10 minutter.

Sidst, men ikke mindst, er de tilgængelige farver til Edge 30 Fusion også ret flotte og matcher enhver præference: Cosmic Grey, Neptune Blue (vegansk læder), Aurora White og Solar Gold.

Motorola Edge 30 Fusion har fået en vejledende dansk pris fra 4.499 kroner.

Motorola Edge 30 Neo

Den anden Android-smartphone, som virksomheden afslørede den 8. september, er Motorola Edge 30 Neo.
Denne telefon markerer begyndelsen på et partnerskab mellem Motorola og Pantone, de førende eksperter i farver. De to virksomheder vil arbejde sammen med hensyn til designfarver og trendekspertise samt PR (public relations) for kommende enheder. Og det første barn af dette partnerskab er Motorola Edge 30 Neo.

Udtænkt som en kompakt og stilfuld enhed, Edge 30 Neo fås i fire Pantone-farver, inklusive Pantone Colour of the Year 2022: Very Peri. De tre andre er Ice Palace (køligt hvidt til dem, der elsker lys), Aqua Foam (en slags naturinspireret farve) og Black Onyx (klassisk og stilfuld).

Andre nøgleaspekter af Motorola Edge 30 Neo inkluderer et tyndere design og en lettere krop sammenlignet med de andre Edge 30-smartphones, mens den stadig tilbyder egnet hardware baseret på 5G Snapdragon 695-mobilplatformen. Skærmen er dog lidt mindre, da dette er beregnet til at være en mere kompakt mulighed: Full HD+ 6,28” pOLED-skærm (over 1 milliard farver) med en opdateringshastighed på 120 Hz.

Hovedkameraet har en 64 megapixel sensor og understøtter OIS, der er et ekstra 13 MP bred plus makro plus dybde kamera også, og på fronten får du et 32 MP selfie objektiv.

Selvom det er mere kompakt og tyndere, er batteriet inde i Edge 30 Neo stadig ret stort – 4020 mAh – og understøtter hurtig opladning ved 68 Watt. Det giver dig nok batterikapacitet til en dag (12 timer) på cirka 10 minutter.

For at holde smartphonen så let som muligt besluttede Motorola dog ikke at inkludere understøttelse af hurtig trådløs opladning på Edge 30 Neo. Alligevel er der 5 Watt “standard” trådløs opladning.

Motorola Edge 30 Neo har fået en vejledende dansk pris fra 2.999 kroner.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk