Microsofts Defender online sikkerhedsværktøj er nu tilgængeligt for forbrugerne

Microsofts Defender online sikkerhedsværktøj er nu tilgængeligt. Foto: Shutterstock

Online-appen booster eksisterende beskyttelse af dine computere og telefoner.

Det tog et stykke tid, men Microsoft Defender er nu generelt tilgængelig for alle dine personlige enheder, ikke kun Windows-pc’er og virksomheder. Den nye Defender for enkeltpersoner giver Microsoft 365-abonnenter et onlineværktøj, der styrker de eksisterende malware- og phishing-sikkerhedsforanstaltninger, du (forhåbentlig) bruger.

Det udvider Windows’ anti-malware sikkerhedsforanstaltninger til Android, iOS og macOS. Du vil også modtage sikkerhedsadvarsler samt løsninger og tips. Du kan administrere en hel families sikkerhed fra et centralt dashboard og se de antivirussystemer, du allerede bruger (inklusive tredjepartssoftware).

Microsoft advarede om, at nye malware-beskyttelser ikke er tilgængelige, når de allerede findes på iOS og Windows. Rådgivning er kun tilgængelig på Mac- og Windows-systemer.

Er med i Microsoft 365

Defender for enkeltpersoner er inkluderet i Microsoft 365 Personal and Family-abonnementer i de fleste lande. Priserne starter ved $70 om året for en personlig konto i USA. Virksomheden lovede, at dette “bare var begyndelsen” på dets indsats, og at det planlagde at introducere funktioner som beskyttelse mod identitetstyveri og sikre forbindelser.

Dette vil ikke nødvendigvis erstatte alle dine andre forsvar. Du vil stadig gerne være på vagt, især for bedrageri og andre digitale forbrydelser, som Microsofts værktøj ikke dækker i øjeblikket. Det kan dog være et nyttigt supplement, og det er et nemt valg, hvis du allerede brugte Microsoft 365.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk