Microsoft går til nye længder for at få dig til at skifte til Windows 11

Foto: Shutterstock.

Brugere får nye simuleringer til at inspirere, før de får Windows 11 til at springe.

 

Microsoft har udgivet en række interaktive vejledninger og erfaringer i et forsøg på at hjælpe med at berolige brugere med at flytte til Windows 11.

Det er ingen overraskelse, at teknologigiganten trykker på gaspedalen, når det kommer til at opmuntre kunder til at skifte, Windows 11-vedtagelsen er i øjeblikket stadig ret lav sammenlignet med tidligere iterationer af operativsystemet.

Manglen på adoption kan simpelthen komme til at komme ned til de relativt høje specifikationer, som Windows 11 kræver af brugerne, som simpelthen er for store til mange erhvervs-pc’er og bærbare computere.

Hvordan fungerer simuleringerne?

Virksomheden har lanceret fire “guidede simuleringer” i alt for at hjælpe med at forklare, hvordan forskellige Windows 11-funktioner fungererMed imaginære it-arbejdere Megan og Allan hos firmaet Contoso, den første simulering(åbner i ny fane)giver en kort introduktion til nye Windows 11-funktioner, herunder den opdaterede søgefunktion og samarbejdsfunktioner.

Den anden simulering(åbner i ny fane)dækker, hvordan man implementerer en cloud-printer ved hjælp af Universal Print.

Processen med at opgradere fra Windows 10 til Windows 11 er dækket i den tredje simulering(åbner i ny fane), med den imaginære arbejder Allan, der opdaterer sin virksomheds netværk ved hjælp af cloud-administrationsværktøjer såsom Windows Update for business-implementerings tjenesten og Microsoft Endpoint Manager.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk