Meta bliver sagsøgt af META for at “stjæle” varemærket

Foto: Shutterstock.

Justin Bolognino, ejer af en virksomhed kaldet META, sagsøger Meta (ejeren af ​​Facebook, Instagram og WhatsApp) for angiveligt at have stjålet varemærket, rapporterer CNBC.

 

Bolognino har haft sin forretning i 12 år nu, så han er bestemt nået frem til navnet før Meta og en juridisk ekspert mener endda, at han har en chance for at vinde sagen.

Ifølge Bolognino var Metas navneændring ikke bare et sjovt tilfælde, han siger, at det fuldstændig tørrede forretningen ud for ham. Meta er en virksomhed, der skaber augmented reality-oplevelser til forskellige begivenheder – hovedårsagen til Meta rebrand var også, at virksomheden ønskede at flytte fokus til Metaverset.

Lange forhandlinger

Dyan Finguerra-DuCharme arbejder som Bologninos advokat i sagen. Hun sagde, at Meta og META har forhandlet i otte måneder. De har endda udvekslet tusindvis af sider med information i et forsøg på at løse sagen, men Meta vil ikke komme til bordet for at løse problemet, sagde hun.

CNBC fik juraprofessor Jessica Litmans mening om sagen. Hun sagde, at META vil kunne vinde sin sag mod Meta, og at det måske er nemmere for Meta at betale META ud, så sidstnævnte skifter navn. Hun advarede om, at Meta sandsynligvis er forsigtig med at lave forlig med META, da der kunne være andre virksomheder derude med et lignende navn, der også ønsker at få penge.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk