iPhone 14 vil måske overraske os alle

Foto: Shutterstock

Gemmer Apple på en stor overraskelse? Selvom vi allerede har en masse viden om den kunne Apple alligevel overraske os alle, når iPhone 14 bliver lanceret i næste uge.

 

Der kommer snart nye iPhones på markedet, og vi ved allerede meget om dem. Men måske har Apple denne gang en joker gemt i ærmet. iPhone 14 kunne nemlig blive den første smartphone med indbygget satellitforbindelse.

iPhone med satellit-telefon

Måske er det et skjult hint fra Apple, at navnet på det kommende event er “Far out”.

Invitationen ligner en stjernehimmel med stjerner formet som et Apple-logo. Rygterne går på, at Apples iPhone 14 udstyres med satellit-funktion, som vil gøre den til den første af sin slags.

Hvorfor en iPhone med satellit?

Men hvad skal man egentlig med satellitfunktion i en iPhone, der allerede byder på 2G, 3G, 4G og 5G?
Det er der en god forklaring på. Hvis man står i en situation, hvor der absolut ingen mobildækning er, kan satellitforbindelse være en redningen i nødstilfælde. Det kan være under ekstreme situation, hvor de normale kommunikationsveje bliver sat ud af drift. Eksempler på dette kunne være krigssituationer samt store naturkatastrofer som f.eks. jordskælv eller oversvømmelser.

Det er endnu uvist, hvordan det kommer til at fungerer i iPhone 14. Men der spekuleres i, at Apple vil tilbyde et abonnement, hvorved der kan anvendes satellittelefon i hele verden til en månedlig pris.

Andre nye rygter om iPhone 14

Satellitforbindelse i en iPhone vil være en stor overraskelse, men det er realistisk og bestemt ikke usandsynligt, funktionen kommer. Hvis det virkelig er tilfældet, er der uden tvivl en række konkurrenter, der får meget travlt.

Der er desuden dukket nye informationer op om, at kameraet i iPhone 14 vil få en kraftig opgradering.

iPhone 14 Pro og Pro Max skal nemlig være meget bedre til natfotografering og til at tage billeder i svagt lys.

Prisen på iPhone 14 er endnu ikke kendt, men nye funktioner og forbedringer vil formentlig bevirke at prisen stiger.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk