GTA 6-hacker efterforskes nu af FBI

Foto: Shutterstock.

De samme hackere, der angreb Rockstar, ser ud til at have kompromitteret Uber før.

 

Rockstars undvigende hackere kan blive udsat for varmere vand, end de forventede, da Grand Theft Auto 6-lækket i øjeblikket er under undersøgelse af FBI.

Dette skyldes, at angriberen, der udgav sine 90 videoer af det tidlige GTA 6-gameplay, menes at være den samme person, som hackede Uber den 15. september 2022. efter at det blev tydeligt, af Individet hævder at være en 18-årig tilknyttet Lapsus$ , en hackergruppe, der brød ind i Ubers interne systemer og pralede af det på virksomhedens Slack-kanal.

“I weekenden var der også rapporter om, at den samme person angreb videospilproducenten Rockstar Games. Vi fortsætter,” lød Ubers seneste udtalelse i et blogindlæg. Virksomheden tilføjede: “Vi arbejder med flere førende digitale kriminaltekniske virksomheder som en del af vores undersøgelse.”

Lapsus$ fik angiveligt adgang til det brasilianske sundhedsministeriums hjemmeside i december 2021 med de kompromitterede millioner af COVID-19-vaccinationsregistre. Som et resultat er det rettet mod virksomheder som Microsoft, Samsung og Nvidia.

Som svar på lækagen udgav Rockstar følgende udtalelse: “Vi forventer en “langsigtet indvirkning” på udviklingen af ​​spillet”.

GTA 6 blev først bekræftet at være i “aktiv udvikling” i februar i år.m næsten et årti efter lanceringen af ​​Grand Theft Auto V, og Rockstar udgav en opdatering om dens udvikling i juli, hvor man yderligere bekræftede at “flere udviklingsressourcer” bliver brugt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk