Google TV-ejere med Chromecast har lige fået en fed gratis opgradering

Fed gratis opgradering til Cromecast. (Image credit: Google)

Alle, der bruger en Chromecast med Google TV, kan tilpasse oplevelsen fra i dag

Hvis du ejer en af Googles fremragende Chromecast-streamingenheder,  har du allerede fået et ret fedt setup til at se TV.

Men tingene kan altid forbedres, og Google udgiver en opdatering til Chromecast, der gør hele oplevelsen mere personlig.

Ifølge et tweet fra Google, vil Chromecast-brugere over hele verden nu kunne drage fordel af personlige pauseskærme, som viser sportsresultater, vejret, nyheder og mere.

Mere udvikling

Google forklarer lidt mere om funktionen på deres supportside, herunder hvordan man konfigurerer den og ændrer pauseskærme. I øjeblikket kan brugere gøre en af tre ting, men Google siger, at dette vil udvide sig over tid.

Som Android Central bemærker, viste Google en version af denne funktion i oktober sidste år, men den overordnede brugergrænseflade ser ud til at have udviklet sig meget siden da.

Google siger, at funktionen er slået til som standard, hvilket betyder, at alle Chromecast-brugere kan drage fordel lige nu. Hvis du ikke ønsker det, skal du slå det fra ved at gå til Indstillinger > Konti og log ind > Google-konto > Google Assistant, før du vælger Vis aldrig proaktivt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk