Google Pixel 7 afslører nyttig opgradering af Android

Foto: Shutterstock.

Googles nye Android-telefon lyder nu endnu bedre, takket være en pludselig lækage af specifikationer.

 

Indtil nu, mens vi har set masser af billeder af Googles nye indtog i verden af ​​de bedste Android-telefoner, Pixel 7, har vi ikke hørt meget om dens specifikationer ud over bekræftelse af, at den indeholder en ny Tensor G2 processor.

Men det har pludselig ændret sig, med offentliggørelsen af ​​en velkommen specifikationsopgradering i forhold til sidste års Google Pixel 6.

Det er fordi, som rapporteret af WinFuture, vil dette års Google Pixel 7 være tilgængelig med 256 GB intern lagerplads ombord, hvilket ikke var muligt sidste år, da Pixel 6 var låst til kun 128 GB.

Det betyder, at Pixel 7 nu tilbyder Android-telefonbrugere muligheden for at have dobbelt så meget lagerplads på enheden, hvilket er gode nyheder, da rapporten også bekræfter, at Pixel 7 ikke vil have en MicroSD-kortplads.

Min opfattelse her er, at standard-Pixel 7, der bliver gjort tilgængelig med 256 GB indbygget, vil hjælpe flere Android-telefonbrugere med at springe til Pixel, da 128 GB har føltes meget uimponerende og, for at være ærlig, grænseoverskridende utilstrækkelig for alle undtagen de mest afslappede brugere for et stykke tid nu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk