Eksklusivt OnePlus 11 Pro First Look: Redesignet kamera, “Alert Slider” kommer tilbage

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se her, hvad vi foreløbigt ved om den.

 

OnePlus kom med smartphones som OnePlus 10 Pro, OnePlus 10R og OnePlus 10T i år. Alle disse enheder er en del af OnePlus 10 topserien fra mærket. Da de fleste af de store lanceringer af OnePlus for år 2022 er overstået, er virksomheden begyndt at forberede sig til flagskibsserien, som den har til hensigt at bringe ud næste år.

I de sidste par dage så vi nogle rygter om OnePlus 11 Pro, der cirkulerede på kinesiske fora, men de afslørede ikke noget specifikt. Nu har Smartprix i samarbejde med OnLeaks fået fat i nogle billeder, der viser, hvad der kunne være designet af OnePlus 11 Pro, der skal være OnePlus’ flagskib i 2023.

OnePlus 11 Pro First Look: Design afsløret

Billederne viser, at et par ting i enheden vil minde dig om, hvad vi savnede i den seneste OnePlus 10T. Det handler om Alert Slider og Hasselblad-sensorerne. Her vil vi tale i detaljer om de funktioner, der kommer til at være en del af OnePlus 11 Pro, som vi helt sikkert savnede i de fleste af OnePlus 10-seriens enheder.

OnePlus 11 Pro´s forventede funktioner

Det ventes, at den kommer med Snapdragon 8 Gen 2 processoren fra Qualcomm, der i skrivende stund endnu ikke er offentliggjort, men ventes at blive det i november til Qualcomm’ Snapdragon Summit.

Derudover rygtes den at komme med en 6,7 tommer QHD+ AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed.

Telefonen vil have Android 13 fra fabrikken, samt OxygenOS 13 brugerfladen. Den vil blandt andet komme i konfigurationer med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads, men også en med 16 GB RAM og 256 GB plads. Om der vil blive flere konfigurationer, er uvist.

Kameraet har en hovedsensor på 50 megapixels, 48 megapixels ultravidvinkel og 32 megapixels telefoto med 2x optisk zoom.

Frontkameraet skulle angiveligt være på 16 megapixels. Er det tilfældet, er der tale om en ”nedgradering” i forhold til OnePlus 10 Pro, der har 32 megapixels frontkamera.

Batteriet vil være på hele 5.000 mAh og understøtte 100 watts opladning via kabel. Desuden er OnePlus’ alert slider tilbage.

Der er ingen information fra OnePlus om 11 Pro, men den forventes at komme tidligere end OnePlus 10 Pro, som officielt blev afsløret i år i januar. Dermed kan OnePlus 11 Pro måske blive præsenteret på udvalgte markeder inden jul.

Det eneste, der er sikkert, er at vi må vente og se, da oplysningerne i skrivende stund blot er rygter og spekulationer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk