Bedste Google Pixel 6-tilbud for juli 2022

Foto: Shutterstock.

De seneste tilbud på Google Pixel 6, Google Pixel 6 Pro og Google Pixel 6a.

 

Hvis du leder efter lave priser på Google Pixel-smartphones, er du kommet til det rigtige sted, da vi har samlet de bedste tilbud på Google Pixel 6, Google Pixel 6 Pro og Google Pixel 6a.

Google Pixel-mærket blev lanceret i 2013 og er en serie af smartphones, bærbare computere og øretelefoner, udviklet af Google. Disse enheder kører på enten Chrome OS eller Android-operativsystemet, hvilket gør Google Pixel-serien af ​​smartphones til nogle af de bedste Android-telefoner på markedet i dag.

Der har været flere versioner og generationer af Google Pixel-smartphones siden deres udgivelse i 2016. I 2022 kan du købe Google Pixel 6, Google Pixel 6 Pro og Google Pixel 6a. Disse smartphones er utroligt kraftfulde og fyldt med funktioner, herunder langvarig batterilevetid og avancerede front- og bagkameraer.

Google Pixel 6, 6 Pro og 6a er tilgængelige hos flere netværksudbydere og forhandlere. Du kan købe en Google Pixel-telefon enten på en kontrakt gennem en udbyder eller SIM-gratis, men du bliver nødt til at tjekke de bedste SIM-kun-tilbud(åbner i ny fane)for at få den op at køre.

Google Pixel 6 blev lanceret i august 2021 og har en bred 6,4-tommer skærm og Always On Display. Det er den første Google-smartphone, der bruger den specialdesignede Google Tensor-chip, som holder telefonen kørende hurtigt, problemfrit og effektivt. Den er spækket med funktioner, inklusive Pixel-kameraet, der fanger mere farve og lys end Pixel 5a.

Google Pixel 6 fås i farverne Stormy Black, Sorta Seafoam og Kinda Coral, og priserne for håndsættet starter ved 599 £ (4388 danske kroner).

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk