Apple Watch Series 8 lyder som et ‘massivt” tilbud

Den nye Apple Watch series 8 tager folk med storm. Foto: Shutterstock.

Apple er kun et par måneder væk fra at lancere Apple Watch Series 8, og det kan være firmaets hidtil største bærbare på mere end én måde.

 

Ifølge en kilde i forsyningskæden har Apple arbejdet på et Apple Watch Series 8 med en 1,99-tommer skærm. Det virker massivt i forhold til de nuværende modeller.

Det ville i det væsentlige være et 50 mm Apple Watch, målt diagonalt, sammenlignet med den nuværende største model, som er 45 mm. Det ville også være et større spring fra de ældre Apple Watch-størrelser, som var henholdsvis 40 mm og 44 mm.

Ifølge displayanalytikeren Ross Young kunne Apple vælge at tilbyde en helt ny version af sit smartwatch i tre størrelser; 41 mm, 45 mm og 50 mm. I et tweetsvar mandag sagde Ross, CEO for Display Supply Chain Consultants (DSCC), “Ny størrelse er større, 1,99.”

Dette kunne spille ind i rapporter i weekenden fra Bloombergs Mark Gurman, der sagde, at der vil være en ny robust version af Apple Watch Series 8 “rettet mod ekstremsportsatleter”. Kunne det være 50 mm-versionen af ​​Apple Watch?

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michael
Michael
1 year ago

Det samme hver gang

Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk