4 ting, du ville ønske, du havde vidst, før du købte AirPods Max

Airpods Max. Foto: Shutterstock.

Apples top trådløse hovedtelefoner er imponerende, men ikke perfekte.

 

Apples AirPods Max er virksomhedens bedste hovedtelefoner og de bedste trådløse hovedtelefoner, du kan finde på markedet. Jeg har haft mine i flere måneder, og jeg kan stadig godt lide, hvordan de lyder, men nyhedens interesse er falmet, og jeg er mere opmærksom på deres fejl, end jeg var før.

Apple gør så mange ting rigtigt med deres AirPods Max, at fejl ofte er meget frustrerende, især sammenlignet med konkurrenterne. Her er fire ting, jeg ville ønske, jeg vidste, før jeg købte AirPods Max.

1. Skaber ikke tabsfri lyd

Det er i Apple Music, men ikke i AirPods Max. Dette skyldes, at Airpods Max ikke understøtter Apples ALAC Bluetooth-codec, som kan håndtere lyd af højere kvalitet. De sidder fast med AAC. Og selvom vi vidste, at Bluetooth ikke ville tilbyde ægte tabsfri lyd, er det stadig mærkeligt, at Apples dyreste hovedtelefoner ikke kan afspille Apple Music i højeste kvalitet.

2. Intet kabel

Jeg ved, at Apple kan lide at holde tingene lette, men ikke at levere så dyre hovedtelefoner med et 3,5 mm kabel føles som en unødvendig besparelse. Hvis du planlægger at bruge dine AirPods Max på et fly med bedre lydkvalitet over kablede forbindelser eller oprette forbindelse til andre enheder, er der et ekstra gebyr på £35/$35 (300 danske kroner), hvis Bluetooth ikke er aktiveret.

3. Man vænner sig ikke til etuiet

Jeg hader den latterlige hovedtelefon-bh, Apple pakker sine AirPods ind i. Den er meget grim og ser latterlig ud, når du holder den som en pung, men det er ikke hovedproblemet. Hovedproblemet er, at formålet med et beskyttende etui er at beskytte dine dyre hovedtelefoner. Det kan du ikke med etuiet. De fleste af hovedtelefonerne efterlades udsat for snavs og ridser. Så meget for den form, der følger efter funktionen.

4. SONY WH-1000XM5 findes!

Jeg elsker AirPods Max, men der er ingen tvivl om, at du i dag i august 2022 ville være bedre stillet ved at købe et par helt nye Sony WH-1000XM5. De er ikke kraftigt nedsat, men de er stadig billigere end Apples top-of-the-range mulighed, og de har fantastisk Sony-lydkvalitet sammen med et anstændigt beskyttende etui.

Når jeg ikke arbejder hjemmefra, ville jeg elske at bære mine sorte Sony hovedtelefoner i offentlighed. I metallisk grøn er de lige så smukke som AirPods Max.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk