World Motorsport Council godkender F1 2026 power unit-reguleringer

Foto: Shutterstock.

De nye regler vil give Audi og Porsche mulighed for at komme ind i Formel 1.

 

FIA har bekræftet, at World Motorsport Council har godkendt reglerne for 2026 Power Unit regulativerne, hvilket giver Audi og Porsche mulighed for at deltage i sporten.

“FIA World Motor Sport Council har i dag, den 16. august, godkendt reglerne for 2026 Formel 1 Power Unit (PU) regulativerne, der vil gælde for de PU’er, der skal udvikles og bruges fra 2026-sæsonen af ​​FIA Formel 1 World Championship. ”

“Disse regler er resultatet af omfattende forskning og udvikling fra FIA, såvel som samarbejdskonsultationer mellem FIA og både etablerede og potentielle nye PU-producenter. Pakken inkluderer tekniske, sportslige og økonomiske bestemmelser.”

De fire nøglesøjler

1. Opretholdelse – 2026 Power Unit vil have lignende ydeevne som de nuværende designs ved at bruge højeffekt, højt omdrejningstal V6-forbrændingsmotorer og undgå overdreven præstationsdifferentiering for at tillade forbedret racerbarhed.

2. Miljømæssig bæredygtighed – 2026 Power Unit vil omfatte en stigning i udbredelsen af ​​elektrisk strøm til op til 50 % og bruge et 100 % bæredygtigt brændstof.

3. Finansiel bæredygtighed – Finansielle regler vedrørende kraftenhederne vil reducere de samlede omkostninger for konkurrenterne, samtidig med at den banebrydende teknologiske fremvisning, der er kernen i Formel 1, bevares.

4. Attraktivt for nye kraftenhedsproducenter – Reglerne bør tillade og tiltrække nytilkomne til sporten på et konkurrencedygtigt niveau.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk