WBC-præsident giver Tyson Fury deadline til at bekræfte pensionering

Tyson Fury. Foto: Shutterstock.

Han skal i slutningen af ​​august træffe sin beslutning.

 

Tyson Fury har indtil den 26. august til at bekræfte sin pension til WBC.

WBC-sværvægtsmesteren har afgivet sit ringbælte, og titlen skal afgøres i næste weekends kamp mellem Oleksandr Usyk og Anthony Joshua i Saudi-Arabien.

WBC har dog tilladt Fury at beholde bæltet på trods af at han annoncerede sin pensionering efter at have kæmpet mod Dillian Whyte i april på Wembley Stadium og igen i sidste uge.

Mange tror, ​​at Fury vil forblive mester for at møde vinderen af ​​Usyk vs. Joshua for at bestride titlen som ubestridt sværvægtsmester. WBC-præsidenten Mauricio Sulaiman fortalte imidlertid Izquierdo, at han har 10 dage til at bekræfte sin status.

“Vi havde en samtale med hans promotor, og vi gav ham 10 dage indtil den 26. august, så de kan sende os en skriftlig bekræftelse på hans endelige beslutning,” sagde han. “Med det kan vi fortsætte med at tage fat på situationen med bæltet.

»Vi venter til den 26. august. Det er vores deadline for at få en formel bekræftelse af deres endelige beslutning. Vi har ikke travlt. Han har været en stor helt i ringen og uden for”. Hvis han trækker sig, har Sulaiman planer for Fury og forklarer: “Vi talte om det med hans promotor. Vi vil vente på ham i Mexico.

“Hvis han bekræfter sin pensionering, vil vi have en stor fejring for Tyson Fury.”  “Han besluttede at sige farvel til boksning, på trods af at han var på toppen af ​​sin karriere. “Han har en smuk familie, han nyder livet, og han har stadig meget at give inde i ringen og uden for den.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk