Vedvarende rygter om Nico Hülkenberg som Magnussens nye makker i 2023

Foto: Shutterstock.

Ifølge rygter tyder meget på, at den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen fra næste sæson skal være holdkammerat med Nico Hülkenberg, som han tidligere har haft et kontroversielt forhold til.

 

Ifølge verserende rygter er tyskeren nemlig udset til at erstatte Mick Schumacher hos Haas efter denne sæson.

Kevin Magnussen siger til mediet Racing News 365, at han ikke vil forholde sig til rygterne, men at han ikke vil have noget i mod at få den nuværende reservekører for Aston Martin som holdkammerat.

– Jeg kender ham ikke som person, men som racerkører har jeg altid haft stor respekt for ham, så det ville jeg ikke have et problem med, siger Kevin Magnussen.

I 2017 havde de to kørere et intermezzo, da Kevin Magnussen under et live-interview blev klappet på skulderen af Nico Hülkenberg, der ønskede at beklage sig over Magnussens kørsel i det netop overståede ungarske Grand Prix

– Igen er du den mest usportslige kører, sagde Nico Hülkenberg, som var blevet skubbet af banen af Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen kvitterede omgående med et ‘suck my balls, mate’.

Nico Hülkenberg er siden røget ud af Formel 1-varmen, men nu kan han være på vej tilbage – og altså endda som ny holdkammerat til Kevin Magnussen.

Magnussens hold Hass har erklæret utilfredshed med hans nuværende holdkammerat, Mich Schumacher, der undervejs i sæsonen har været involveret i flere uheld.

– Han har kostet en formue’, påpegede ejer Gene Haas tidligere i oktober.

Når han er bagerst, og han ødelægger biler, er det meget svært, siger Gene Haas.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk