Tyson Fury bekræfter tilbagevenden til ringen mod Thor Bjørnsson

Tyson Fury i ringen igen Foto: Shutterstock.

Tyson Fury har afsløret, at han er i forhandlinger om en øjeblikkelig tilbagevenden til ringen – men det vil ikke være mod Oleksandr Usyk eller Anthony Joshua.

 

Tyson Fury har bekræftet, at han vil droppe planerne om en formodet boksepensionering for at kæmpe en showkamp med verdens tidligere stærkeste mand Thor Bjørnsson.

Efter at have besejret Dillian Whyte på Wembley i april via en brutal sjette runde uppercut, svor den 33-årige Gypsy King, at han var indstillet på at hænge sine handsker op for altid. Men nu har han tilsyneladende ændret mening med hensyn til planerne om at afslutte en strålende karriere.

Og mens talen om en kamp mod Oleksandr Usyk eller Anthony Joshua ikke er lagt på, kigger Fury i virkeligheden nu efter en modstander uden for sværvægtsrampelyset, nemlig Game of Thrones-stjernen Bjørnsson.

Tyson regner stærkt med at vinde

“Det ville være lidt sjovt,” sagde Fury til The Telegraph. “Det ville være fantastisk at komme ind foran f.eks. 70.000 fans og vise ham, hvad boksning handler om, få ham til at lide og slå ham ud. Vi taler med hans hold i øjeblikket, og det er bestemt noget, jeg er interesseret i.”

Bjornsson, som kan prale af en ubesejret 2-2-0 kamprekord – inklusive en sejr over verdens næststærkeste mand, Eddie Hall, har også bekræftet, at forhandlinger er i gang mellem de to lejre, og at en aftale forventes at blive indgået.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk