Tottenham opfordres til at hente Wilfried Zaha

Foto: Shutterstock.

Tottenham bør overveje at hente Wilfried Zaha på en fri transfer næste sommer, hvilket gør angriberen til en bedre mulighed foran end Dejan Kulusevski og Richarlison.

 

Det siger Gaby Abonlahor, der opfordrer Spurs til at skrive kontrakt med Crystal Palace-stjernen, når hans nuværende kontrakt udløber i slutningen af ​​sæsonen.

Zaha besejrede ulvene på Selhurst his Park tirsdag aften. Det var hans femte mål i Premier League i denne sæson, og hans præstationer har igen ført til snak om hans fremtid.

Palace-boss Patrick Vieira insisterede på, at den 29-årige Zaha var “helt fin” i det sidste år af sin kontrakt, men Abonlahor sagde, at Zaha kunne tage et skridt og nævnte hans evne til at skinne i Antonio Contes side. “Han starter for Spurs. “Jeg vil have Sung, Kane og Zaha.”

“Crystal Palace er et godt hold, og Zaha kan være på det hold, og det kan til tider være sværere, men hvis du henter Richarlison med Crystal Palace, vil han have den indflydelse, som Zaha havde.

“Hvis han går til en større klub, har han mere plads og vil klare sig godt.

“Han ville gerne forlade klubben. Jeg kan huske, at jeg snakkede med ham for tre eller fire år siden, og han var frustreret over, at han ikke kunne flytte.”

“Uanset om du vil blive i Palace og håbe på investeringen, eller gå til Arsenal eller Spurs og få den bedste løn og spil i Champions League. Det kan du ikke nægte.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk