Top WWE Star vender tilbage til Raw

Foto: Shutterstock.

I løbet af de sidste par uger har Dominik og Rey Mysterio gået frem og tilbage med Finn Balor og Damian Priest of The Judgment Day.

 

På 07/25-udgaven af ​​”Monday Night Raw” fejrede WWE 20 års Rey Mysterio. Da Rey og Dominik begyndte at fejre i ringen, kom Finn Balor og Damian Priest ud, og den tidligere annoncerede kamp startede lige der. Mysterios ville vinde kampen, men dette ville ikke afslutte deres aften.

Efter at “Raw” kom tilbage fra reklamerne, gik The Mysterios til bagsiden, hvor de fortsatte fejringen med Reys kone Angie, datteren Aliyah og andre familier og venner. Fejringen varede dog ikke længe, ​​da en tilbagevendende Rhea Ripley dukkede op for at skabe festen. Den tidligere WWE “Raw” Womens Champion, der dukkede op, tillod Balor og Priest at blindside for Mysterios og tog dem med ud backstage, da det næste segment rullede videre.

Ripley, som ikke er blevet set siden 06/06-udgaven af ​​”Monday Night Raw”, har været ude i over en måned med skader på hendes hjerne og tænder. I det afsnit af Raw ville Ripley besejre Alexa Bliss, Doudrop og Liv Morgan på en fatal 4-vej for at blive nummer 1. Udfordrer til Bianca Belairs WWE “Raw” Womens Championship på Money in the Bank. Men på grund af sine skader blev hun tvunget til at opgive denne mulighed. Ripley skal opereres i tænderne for skaderne.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk