Tom Brady åbner op om balance mellem arbejde og privatliv midt i skilsmissesnak

Tom Brady. Foto: Shutterstock.

Brady har ikke offentligt bekræftet eller afvist rapporter om, at han og konen Gisele Bündchen skal skilles, men Tampa Bay Buccaneers-stjernen bekræftede i denne uge, at hans karriere er ved at overtage hans personlige liv.

 

“Det tog mig et stykke tid at tale om, hvordan vi balancerer begge.”

Kevin Durant gæstede i det seneste afsnit af Let’s Go-podcasten sammen med Brady, Jim Gray og Larry Fitzgerald. Under forestillingen talte Brooklyn He Nets-stjernen og Brady om, hvor fokuserede og voksende de er, når sæsonen begynder. Durant kaldte det “dvale”, men Brady sagde, at det var “som at gå ind i hæren.”

Brady delte derefter nogle interessante tanker om, hvordan hans kampprogram gør det svært for ham at afsætte tid til sit personlige liv.

“Virkeligheden er, at du kun kan være tro mod dig selv, ikke? Når du tænker: ‘Åh, det ville jeg elske, så prøv at bruge lidt mere tid på det her. I sidste ende, så længe din konkurrence fordel tager over, og du ønsker en legende balance, lader Work Balance dig gøre præcis, hvad du har gjort. Det er derfor, du er dig”

Brady har eksisteret længe nok til at vide, at hvert ord, han siger, bliver gransket og stillet spørgsmålstegn ved.

Hvis Brady og Bündchen skulle skilles, ville mange se Brady vælge fodbold frem for sin kone. Vi får nok aldrig sandheden at vide, men det lyder ikke som om, at en splittelse var Bradys idé.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk