Tidligere boksemester, der engang kæmpede mod Mike Tyson, slår larmende kunde ud, mens han arbejder som udsmider

En larmende kunde bed mere fra sig, end han kunne tygge, da han konfronterede den forkerte sikkerhedsvagt – en tidligere britisk sværvægtsmester og engang Mike Tyson-modstander, der efterlod ham kold ude på fortovet.

Videoklippet fra Box Park i Wembley viser et skænderi mellem en gruppe mænd og sikkerhedspersonale uden for spillestedet.

Julius Francis, nu 57, er afbilledet midt i nærkampene, i første omgang ses han holde afstand.

Men da tingene begynder at koge over, tager en af ​​mændene fat i en anden.

Politiet undersøger episoden

Den samme mand går derefter frem mod Francis, som tager et skridt tilbage, før han kaster et lyn hurtigt på tværs, der rammer manden og efterlader ham kold.

En erklæring fra Metropolitan Police sagde: ‘Politiet er opmærksom på optagelser, der cirkulerer på sociale medier, der viser en hændelse, der involverer sikkerhedspersonale og et medlem af offentligheden uden for Boxpark på Wembley.

‘En undersøgelse af omstændighederne, herunder for at fastslå de involveredes identitet og velfærd, er i gang.’

En talsmand for BoxPark tilføjede: “Vores team er opmærksomme på, at optagelser bliver delt online.

»Denne hændelse er i øjeblikket under gennemgang og en del af en igangværende undersøgelse, og derfor kan vi ikke kommentere yderligere på hændelsen på nuværende tidspunkt.

“Vi vil gerne understrege, at vores kunders og vores personales sikkerhed og velfærd er vores førsteprioritet.”

Francis trak sig tilbage fra professionel boksning i 2006 efter 48 kampe.

Han vandt den ledige Commonwealth-titel i 1997, før han også hentede den britiske titel med en sejr over Garry Delaney i Belfast tre måneder senere.

Sydlondoneren delte også ringen med to moderne legender inden for sværvægtsboksning, hvor han kæmpede mod den tidligere mester Vitali Klitschko i 1998, mens ukraineren stadig etablerede sig i sporten.

To år senere kæmpede han mod ‘The Baddest Man on the Planet’ i Tyson i Manchester. Francis tabte begge kampe efter at være blevet stoppet i anden runde.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk