Stor triumf for Holger Rune ved Stockholm Open

Foto: Shutterstock.

Den unge danske tenniskomet, Holger Rune, viste storspil, da han søndag slog den græske tennisstjerne Stefanos Tsitsipas og tog sin anden ATP-titel i karrieren ved at vinde Stockholm Open.

 

Den unge dansker besejrede Tsitsipas, der er nummer fem på verdensranglisten, med 6-4, 6-4 i finalen i den svenske hovedstad. Titlen var Runes anden på ATP-niveau.

Holger Rune har tidligere i år slået Stefanos Tsitsipas. Første gang var i ottendedelsfinalen i French Open i slutningen af maj. De to spillede i øvrigt sammen, da de i august stillede op i double i en turnering i Cincinnati.

Rune fik en fremragende start på finalen. Allerede i Tsitsipas’ andet serveparti fik danskeren med flot spil brudt grækeren til 2-1. Rune var flyvende og gjorde det efterfølgende til 3-1 uden at afgive et eneste point.

Danskeren nærmede sig langsomt sætsejren med overlegne servepartier. Ved 5-4 var Tsitsipas tvunget til at bryde Rune for at holde sættet i gang. Det lykkedes ikke for grækeren, og så tog Rune det første skridt mod titlen.

I andet sæt brød Tsitsipas, for anden gang grækeren, der virkede stadigt mere rådvild

Bagud 2-3 fik Tsitsipas lidt håb, da det lykkedes ham at spille sig til sin første breakbold i kampen. Men Holger Rune holdt stand.

I det efterfølgende parti måtte Tsitsipas afværge danskeren.

På sikker vis blev det 5-3 i dansk favør, og så havde Tsitsipas igen ryggen mod muren, men grækeren holdt sin serv uden at afgive point.

Det gav Holger Rune mulighed for selv at serve titlen i hus. På sin første matchbold lukkede danskeren kampen, da Tsitsipas skød bolden i nettet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk