Spillerexodus forventes, når Worcester-virksomhed afvikles

Foto: Shutterstock.

Opløsningen af ​​selskabet, der havde spillerkontrakterne for Worcester Warriors Rugby Club, forventes at få spillere til at forlade den engelske Premiership-klub.

 

Britiske skattemyndigheder jagter Warriors for ubetalte skatter.

Dommer Nicholas Briggs har beordret WRFC Players Ltd i likvidation ved onsdagens konkurs- og virksomhedsretsmøde.

Klubkaptajnerne Ted Hill, Olly Lawrence, Fergus Lie-Werner og Valerie Morozov er allerede blevet lejet til Bath, mens andre vil følge dem med deres stab efter arbejdsløshed. Alle spillere kunne rykke ud den 14. oktober, da septembers betalinger ikke blev foretaget.

Hill tweetede: “Sikke en utrolig trist dag for alle i Worcester.

“En klub, der betyder så meget for alle, har taget en drejning, som ingen ønskede. Det er her, jeg har spillet rugby, siden jeg var 14, og jeg har mødt så mange mennesker, som er så kære for mig og min familie.”

Manager Begbies Traynor siger, at han leder efter en køber til WRFC Trading Ltd og er i forhandlinger med to syndikater, men hvert succesfuld opkøb kommer med den presserende opgave at genopbygge holdet.

Worcesters Gloucester og Harlequins-kampe blev aflyst i mandags, og klubben vil kunne vende tilbage til Gallagher Premiership, selvom den fortsat er suspenderet fra alle turneringer, hvis en køber bliver fundet i midten af ​​måneden.

Rugby Football Union og Premiership Rugby har endnu ikke truffet en endelig beslutning om nedrykning, men fortsættelse i topklassen virker usandsynlig i betragtning af manglen på tid til at aftale vilkår med nye investorer. .

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk