Shakur Stevenson besejrer Conceicao i Newark

Foto: Shutterstock.

I første runde ramte  Stevenson sin modstander Conceicao flere gange med en venstre på hagen med god træfsikkerhed.

 

I anden runde så Conceicao ud til at have et problem med at forbinde med sine slag, da Stevenson modarbejdede ham. I tredje runde blev Stevenson advaret to gange for lave slag af dommer David Fields.

Fortsatte med at dominere Conceicao hele runden

I fjerde rundes sidste sekund faldt en venstre fra Stevenson til kroppen af Conceicao for en 8-count fra dommer Fields, og efter klokken lød. til den femte runde fortsatte Stevenson med at kontrollere kampen.

I sjette runde blev Stevenson igen advaret to gange af dommer Fields for at slå for lavt. Med 20 sekunder tilbage af omgangen gjorde en venstre fra Stevenson ondt på Conceicao.

I den syvende og ottende runde var det hele tiden Stevenson med Conceicao, der greb og førte ham ud i  tovene

Halvvejs i niende runde mistede Stevenson et point for at sende Conceicao i gulvet. Conceicao havde haft problemer hele kampen med at lande med sine slag på grund af forsvaret fra Stevenson og dennes modangreb.

I tiende runde med et minut tilbage igen sendte Stevenson Conceicao i gulvet og mistede ikke et point igen, men  han modtog en advarsel fra dommer Fields. Stevenson blev frustreret på grund af meget hold fra Conceicao.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk