Serena Williams træner på Arthur Ashe forud for sin sidste US Open

Serena Williams. Foto: Shutterstock.

Den 23-gange major-mester Serena Williams er ved at gøre klar til den sidste begivenhed i sin karriere hjemme i New York City.

 

Veteranen deltager i sin 21. US Open og beslutter sig for at trække sig fra sin elskede turnering, som hun debuterede i 1998 i en alder af 16.

Serena vandt sit sidste store trofæ ved Australian Open 2017, hvor hun slog sin søster Venus og tog en pause fra tennis for at blive gravid.

Williams vendte tilbage i foråret 2018.

Serena missede sin chance for at vinde trofæet i sin 24. major, da hun tabte til en meget yngre modstander.

Williams har kun spillet i ni turneringer siden sin start i 2021. Hun nåede to semifinaler i Melbourne sidste år og har ikke gentaget det samme i efterfølgende begivenheder.

Williams har besluttet at sætte en stopper for sin strålende karriere, men hun vil stadig give 120 %  ved US Open, hvor det hele startede i 1999.

Har været væk fra banen i næsten et år

Serena Williams begynder sine forberedelser til US Open på Arthur Ashe Stadium.

Serena blev skadet ved sidste års Wimbledon og har været væk fra banen i næsten et år, og amerikaneren overraskede alle, da hun meldte sig til turneringen i Eastbourne i juni i år, inden hun deltog i Wimbledon.

Serena missede sine chancer og tabte tidligt i et hårdt 7-5, 1-6, 7-6 nederlag til Harmony Tang i første runde. Williams kom til Toronto for at møde Nuria Palisas Diaz i sin første kamp. Amerikaneren tog 1 time og 57 minutter om at lande en 6-3, 6-4 sejr. Hendes første sejr i 430 dage.

Serena tog tre pauser og forsvarende syv ud af otte chancer for at tage føringen.

Williams spillede mod Belinda Bencic i anden runde og tabte 6-2, 6-4. Belinda brød tidligt i første sæt og missede endnu en chance ved 3:1.

Schweizeren brød for anden gang i den syvende kamp og scorede sit femte setpoint på serven i næste sæt til 6-2.

Serena gik et niveau op i andet sæt, og intet holdt dem fra hinanden i hendes første seks kampe.
Belinda scorede et afgørende break 3-3 og serverede godt i resten af ​​kampen for at lukke kampen og vise Serena udgangsdøren.

I sin sidste kamp før US Open tabte Williams sine 6-4 6-0 til Emara Dukanu på lidt over en time i Cincinnati.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk