Rugby World Cup-arrangører fyrer CEO Claude Atcher

Foto: Shutterstock.

Rugby World Cup France 2023 CEO Claude Atcher er blevet fyret, efter at en rapport fra Frankrigs arbejdstilsyn afslørede, at han havde overvåget et “meget forværret socialt miljø” for organisationskomiteen.

 

“France 2023-bestyrelsen har noteret sig konklusionerne af rapporten og har besluttet at opsige kontrakten med CEO Claude Achar,” sagde France 2023 i en erklæring tirsdag.

Achar blev suspenderet i august, efter at hans personale led af panikanfald og udbrændthed på grund af beskyldninger mod ledelsen, ifølge en rapport fra sportsdagbladet L’Equipe.

“Rapporten præsenteret af det franske arbejdstilsyn bekræfter og supplerer rapporten udarbejdet af den franske etiske kommission for 2023,” tilføjede France 2023.

VM starter i Paris om 11 måneder.

Den endelige beslutning om Atchers stilling blev truffet af organisationskomitéens bestyrelse på et særligt møde mandag aften.

Ifølge turneringsarrangørerne “bekræfter og supplerer rapporten fra det franske arbejdstilsyn den rapport fra den franske etiske kommission for 2023, der blev præsenteret i slutningen af ​​august og gennemgået af det franske 2023-råd den 2. september. Det er, hvad du gør.”

“Disse udnævnelser vil sikre, at forberedelserne til Rugby World Cup 2023 kan fortsætte på højeste professionelle niveau og i et fredeligt socialt klima.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk