Red Bull vil fortsat ‘støtte’ Juri Vips på trods af kontraktophør efter racistisk bemærkning

Juri Vips forbliver en del af Red Bulls juniorhold. Foto: Shutterstock.

Juri Vips forbliver en del af Red Bulls juniorhold på trods af, at hans kontrakt som holdets F1-test og reservekører er blevet opsagt på grund af hans brug af en racereplik.

 

Forud for det britiske Grand Prix annoncerede Red Bull Racing opsigelsen af ​​​​Vips-kontrakten som holdets test- og reservekører, efter at han blev hørt bruge racistisk sprog under en livestream af et videospil. 

Han blev øjeblikkeligt suspenderet, mens Red Bull gennemførte en fuldstændig undersøgelse af hændelsen.

Crash.net forstår, at mens Vips’ tilknytning til Oracle Red Bull Racing er kommet til ophør, bliver den 21-årige estisk fastholdt af Red Bulls unge køreprogram, på trods af at hans profil er blevet fjernet fra deres officielle hjemmeside.

Red Bull-teamets rektor Christian Horner har bekræftet, at Milton Keynes-tøjet vil støtte Vips “fra et mentalt sundheds- og uddannelsesperspektiv”.

“Vi har annulleret vores aftale med ham, og det vil uden tvivl give ham tid til eftertanke,” sagde Horner til Presseforeningen.

“Alle fortjener på et tidspunkt en ny chance, hvis de kan vise, at de virkelig har lært af deres fejl.

“Han er en ung fyr, en ung knægt, og vi vil støtte ham – mulighed han har fået sin aftale opsagt – ud fra et mentalt sundheds- og uddannelsesmæssigt perspektiv. Forhåbentlig vil han lære af det.”

“Det er deres [Hitechs] beslutning, og vi finansierer ikke dette på nogen måde,” tilføjede Horner. “Det er udelukkende det F2-holds valg, og de har deres egne grunde til de handlinger, de har foretaget.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk