Novak Djokovic-spørgsmål afvist af Carlos Alcaraz efter Jannik Sinner Wimbledon-tab

Carlos Alcaraz nægtede at tale om Jannik Sinners chancer mod Rafael Nadal. Foto: Shutterstock.

Carlos Alcaraz kunne ikke svare på et spørgsmål om Novak Djokovic efter at have undladt at skabe et kvartfinaleopgør med serberen.

 

Carlos Alcaraz har nægtet at give sin dom over Novak Djokovics Wimbledon-kvartfinale mod Jannik Sinner efter at have tabt til italieneren. Den spanske teenager blev tippet til at være manden til at plage serberen og Nadal i deres søgen efter at fortsætte Grand Slam-løbet, men tabte søndag til den 10. seedede spiller i fire sæt.

Djokovic er forsvarende mester i Wimbledon og håber at indhente sin rival Nadal i Grand Slam-løbet, hvor serberen har 20 majors mod spanierens 22. Det ville også være verdens nr. 3’s fjerde titelsejr i træk i All England Club, men Sinner vil forsøge at stoppe topspilleren i hans forløb.

Den 20-årige så sublim ud mod Alcaraz i de første to sæt, før den femteseedede reddede et matchpoint i et tredje sæts tiebreak for at stjæle et sæt fra italieneren. Men teenageren har nægtet at svare på et spørgsmål om Sinners chancer i hans næste runde mod Djokovic.

”Det kan jeg ikke svare på, for jeg tabte. Jeg mener, det kan jeg ikke svare på,” udtalte han efter sit 6-1 6-4 6-7(8) 6-3 nederlag. Men Alcaraz komplimenterede sin modstander for at håndtere presset fra en Center Court-debut bedre, end han gjorde.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk