Nick Kyrgios’ retsdato udsat tre uger

Får Nick Kyrgios fængselsstraf? Foto: Shutterstock.

Wimbledon-finalisten Nick Kyrgios’ retsdato for sagen vedrørende de fælles anklager om overfald er blevet forsinket med tre uger, og en høring vil blive afholdt en uge før U.S. Open.

 

Retsmødet vedrørte en hændelse i januar 2021, der blev rapporteret til Australien Capital Territory Police i december. Kyrgios skulle møde i ACT Magistratens Court den 2. august.

Kyrgios droppede ud af sin første singlekamp siden karrierens bedste Wimbledon-finale i denne uge med et knæproblem ved Atlanta Open, men han fortsatte med at spille double sammen med vennen Thanasi Kokinakis.

I januar sidste år vandt Kyrgios og Kokinakis doubletitlen ved Australien Open.

Kyrgios, der tabte i fire sæt i finalen til den tidligere verdens nr. 1 Novak Djokovic i Wimbledon, sagde, at hans advokat havde rådet ham til ikke at udtale sig om den verserende retssag.

Rettens embedsmænd sagde i fredags, at sagen er planlagt til at blive behandlet den 23. august. Kyrgios er ikke forpligtet til at møde til retsmødet, hvis han er juridisk repræsenteret.

Helt op til 2 års fængsel

Sagen involverede beskyldninger om gensidige angreb mod den tidligere partner Chiara Passari. Forbrydelsen har en maksimumsstraf på to års fængsel.

Canberra-advokat Michael Kukulies-Smith repræsenterer Kyrgios. Kukulies-Smith bekræftede heller ikke detaljerne i anklagerne fredag.

Kyrgios forventes at spille en kamp i Cincinnati, Ohio, i midten af august, inden U.S. Opens hard-court-begivenhed starter den 29. august i New York.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk