NFL ikke kun forbeholdt amerikanske stjerner

Foto: Shutterstock.

NFL står for National Football League og er nok den mest populære af slagsen verden over. I hvert tilfælde er finalen Superbowl verdens mest sete begivenhed, år efter år, med stor afstand til næste aktør på området.

 

Ikke kun amerikanerne inde i kampen

Når du skal stemme på dine favorithold, kan det være, at du skal i gang med live betting for nogle af de hold der har danskere med i truppen. Eller det vil sige, lige nu er der kun en enkelt dansk professionel amerikansk fodboldspiller med i den eftertragtede NFL-liga.

Gå ind på Spelsajter.online og se om du ikke skulle kunne finde Hjalte Froholdt for Houston Texas, der siden 2019 har været så heldig at være med i kampen om titlen som Superbowl vinder af sæson 56. Måske der endda også bliver plads til spilletid dette års sæson, hvilket har været lidt sparsomt siden begyndelsen af karrieren.

Ikke nemt at komme på banen

Selvom der er skrevet kontrakt med et professionelt NFL-hold, er det ikke sikkert, at der er mulighed for at komme på banen, når man er dansker. Det er i hvert tilfælde det, statistikkerne viser, at de danskere der har været med i ligaen, ikke har haft den helt store succes. For Hjalte Froholdt startede karrieren i 2019, hvor der ikke var nogen spilletid til danskeren.

I 2020 blev han fritstillet for New England Patriots og efter et år i Houston Texas blev han igen fritstillet efter få minutter på banen, og han spiller nu i Texans Pratice Squad. Det blev dog alligevel til lidt spilletid i Superbowl for den første danske spiller i NFL nogensinde, da Hans Nielsen i 1981 kom på banen for Chicago Bears.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk