Nadal fik blodtud, men er videre til 3. runde i US Open

Foto: Shutterstock.

Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal er videre til tredje runde i US Open, efter at han fredag morgen besejrede sin italienske modstander Fabio Fognini med 2-6, 6-4, 6-2, 6-1.

 

Kampen forløb dog ikke uden dramatik. Nadal, der er andenseedet i turneringen, tabte således første sæt til Fognini, som på det tidspunkt så ud til at kunne volde spanieren problemer.

Desuden måtte Nadal i fjerde sæt modtage behandling, efter at han havde givet sig selv en blodtud. Uheldet skete, da hans ketsjer først ramte jorden og derefter Nadals næse.

Spanieren virkede en anelse chokeret af episoden og kom bagud 15-40 i eget serveparti. Han kom dog stærkt tilbage og vandt partiet og dermed også kampen.

Indtil midten af andet sæt fulgte Fognini, der rangerer som nummer 60 på verdensranglisten, godt med, men han kunne i det lange løb ikke stille noget op imod den spanske overmagt.

Nadal jagter i turneringen sin 23. Grand Slam-titel. Han møder nu i tredje runde den 36-årige franskmand Richard Gasquet, der er nummer 84 i verden.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk