Mike Tyson afslører nyt om sin helbredstilstand

Conor
Foto: Shutterstock.

Mike Tyson afslørede sin tilstand på Controversial Newsmax TV.

 

Mike Tyson blev for nylig set i en kørestol i en lufthavn i Miami, Florida. Dette rejste bekymringer om den tidligere sværvægtsmesters helbred.

I et nyligt interview med Controversial News Max sagde Tyson, at han var bundet til en kørestol på grund af problemer med iskias, en nervetilstand, der kan forårsage alvorlig smerte i ryg, ben og balder.

“Når du kommer i brand, kan du ikke engang tale,” sagde Tyson ht yahoo!sports. “Det er heldigvis mit eneste helbredsproblem. Jeg har det godt lige nu.” “Alle i mit hjem er virkelig velsignede og så taknemmelige for det, vi har.”

Tyson, 56, vendte tilbage til bokseringen for første gang i 17 år i 2020, hvor han stod over for Roy He Jones Jr. i en opvisningskamp.

Siden da har Tyson antydet flere showkampe mod sin tidligere nemesis, Evander Holyfield.
Senest offentliggjorde Tyson nyheder om sin reaktion på en sparringsession med Jake Paul. Den kendte træner Freddie Roach sagde, at Tyson forlod sessionen efter 30 minutter.

Paul angreb disse påstande og anklagede Tyson for at være bange for at se sig selv i øjnene.

Paul siger selv, at han allerede er bekymret for en aldrende kampsportlegende. Han skal efter planen tage imod den tidligere UFC-mellemvægtsmester Anderson Silva den 29. oktober.

Det er et spørgsmål, om Paul vs. Tyson opstår nogensinde. Men som vi har lært igen og igen, kan alt ske i kampsport.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk