Mich Schumacher tager motorstraf på Spa i Belgien

Mich Schumacher. Foto: Shutterstock.

Formel 1-køreren Mich Schumacher får svært ved at score point i weekendens Grand Prix i Belgien. Tyskeren har fået en motorstraf, der betyder, at han må starte løbet på feltets sidsteplads. Det oplyser Ekstra Bladet.

 

Mich Schumachers hold Hass anvender motorer fra Ferrari, som har vist manglende driftsikkerhed i indeværende sæson. Det har kostet dyrt hos både Hass og andre kundehold, og Kevin Magnussen fik således en straf ved Grand Prix i Frankrig, da han måtte tage en fjerde motorenhed i brug.

Ferrari ønskede i første omgang, at Mich Schumacher. havde taget sin straf ved løbet i Ungarn, men italienerne blev overtalt af Hass-teamet til at gamble og vente med at montere den nye motor til løbet på Spa. Argumentet fra Hass var, at man på den belgiske bane i modsætning ti Hungaroring har overhalingsmuligheder.

– Det ser ud til at blive her i Belgien, men jeg synes, det er en god bane at gøre det på. Min far kørte fra placering som sidst til førstepladsen her. Altså, jeg tror ikke, at jeg kan køre mig forrest, men forhåbentligt ind i pointene, er Mich Schumachers kommentar til situationen.

Ifølge Ferrari er det sandsynligt, at også deres egen kører Charles Leclerc sendes tilbage i feltet med en ny motor, da Leclerc ligesom Schumacher har overskredet den tilladte kvote. Det samme gælder i øvrigt Red Bull og Max Verstappen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk