Marc Soler kæmper sig til etapesejr i Vueltaen

Marc Soler. Foto: Shutterstock.

Den spanske cykerytter Marc Soler (UAE) vandt onsdagens bjergrige 5. etape i Vuelta a Espana.

 

Den 28-årige Soler viste stor styrke, da han først indhentede dagens store udbrud og siden viste sig stærk, da udskilningen i feltet begyndte.

Jake Stewart lå længe alene foran, men på vej op ad den sidste af i alt fem stigninger blev han indhentet af Soler, og da han passerede toppen af Ato del Vivero havde spanieren et hul på ca. ti sekunder til de nærmeste forfølgere.

På de sidste kilometer jagtede feltet ihærdigt Soler, der var tæt på at blive indhentet, men hans forspring holdt helt frem til målstregen i Bilbao, fordi der gik taktik i feltets samarbejde. Soler sejrede med fire sekunder til forfølgerne.

Onsdagens etape resulterede i store ændringer i klassementet. Franske Rudy Molard (FDJ), der deltog i dagens store udbrud, er ny mand i løbets røde førertrøje. Han overtager trøjen fra sloveneren Primoz Roglic (Jumbo-Visma), der kom hjem med hovedfeltet. Roglic ligger nu på løbets femteplads.

Rudy Molards forspring til løbets nummer to, Fred Wright (Bahrain Victorious), er blot på to sekunder, men han har et minut og syv sekunder ned til tyske Nikias Arndt (DSM) på tredjepladsen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk