Lewis Hamilton indrømmer, at Ferrari var “for hurtig” til Mercedes under 2022 F1 British GP

Formel 1. Foto Shutterstock.

Der var en del snak, der kom ind i det britiske Grand Prix i 2022 om Mercedes-AMGs opgraderede W13-udfordrer. Formentlig forventede det tyske outfit at være med i kampen om en toppodieplacering på Silverstone, hvilket sådan set skete, men ikke helt.

 

På trods af at George Russell blev tvunget ud af løbet efter et tidligt styrt, fortsatte Hamilton med at nå podiet og afsluttede P3. På et tidspunkt så det endda ud til, at han kunne have en chance for at vinde det hele, men han kunne simpelthen ikke matche det overordnede tempo for Ferraris Carlos Sainz og Red Bulls Sergio Perez.

Hamilton sprang Leclerc til at slutte på tredjepladsen, men den monegaskiske kører havde en helt anden dækstrategi, som ikke ligefrem gav pote.

“Jeg gav det alt i dag,” sagde Hamilton som citeret af Motorsport. “Jeg prøvede at jage de Ferrarier ned, men tillykke til Carlos. De var bare for hurtige til os i dag.”

“Til sidst var jeg i den kamp med Checo [Perez]. De fyre var simpelthen for hurtige på lige fod til mig i dag. Men jeg er så, så taknemmelig for det hårde arbejde, som hele holdet gjorde for at få en opgradering her. Vi er kommet et skridt nærmere dem. Så vi er nødt til at blive ved med at presse på.”

Om Red Bulls fortsatte han med at sige: “Jeg jagtede og jagtede og jagtede, og tempoet var fantastisk på begge sæt dæk. Men til sidst var det bare lidt svært. Når først du får en Red Bull bag dig, er de så hurtige på lige stykker.”

Med denne P3-afslutning er Hamilton nu 18 point efter sin holdkammerat, George Russell, i 2022-kørerstillingen og 34 point efter Carlos Sainz. I mellemtiden ligger Mercedes-AMG F1-teamet på tredjepladsen i Constructors Standings med 204 point, bagud efter Ferrari (265 point) og Red Bull (328 point).

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk