Lewis Hamilton ‘brækkede næsten ryggen’ i Alonso-opgør

Lewis Hamilton. Foto: Shutterstock.

Lewis Hamilton siger, at han er taknemmelig for, at han er i live efter næsten at have brækket ryggen i kollision med Fernando Alonso.

 

De to gamle rivaler kæmpede om andenpladsen, da de mødtes på Les Combes i første omgang af søndagens belgiske grandprix. Her blev Hamilton kastet op i luften, da de to køreres dæk ramte hinanden.

Faktisk viser optagelser, hvor højt Lewis virkelig fløj i sin Mercedes. Da Lewis så ned på asfalten, og tyngdekraften greb ind, vendte han tilbage til overfladen med et kraftigt slag.

Efter et par sving viste skaderne sig så omfattende at Hamilton måtte trække sig fra Grand Prix’et. Hamilton trak Mercedes W13 til kanten af ​​banen og så ud til at tage den lange tur tilbage i folden.

Påvirkningen af ​​hans fald til jorden fik imidlertid journalister til at forhøre sig om hans tilstand, hvilket afslørede, at han muligvis var heldig at undslippe hændelsen uden skader.

“Jeg faldt og brækkede næsten ryggen,” sagde han. “Jeg er taknemmelig for at være i live og har det godt. ”

Det var en bizar hændelse, da det i starten ikke så så slemt ud efter styrtet. Især da Lewis holdt bilen i gang i mindst et stykke tid efter hændelsen.

Replays viste dog Hamilton oppe i luften, og det var ikke overraskende, at Mercedes bilen haltede kort efter det første slag.

“Bilen var ikke designet til at være et luksuriøst, komfortabelt sted. Vi er taknemmelige for, at vi var i stand til at undgå langsigtede problemer.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk